O nás

  ,, To najlepšie čo v meste máme...“  
 

Samozrejmosťou je:

 

  • USPORADÚVAME RODINNÉ OSLAVY
  • SVADBY a PLESY
  • FIREMNÉ VEČIERKY
  • ŠKOLENIA a SEMINÁRE
  • MEDZINÁRODNÁ KUCHYŇA, OBEDOVÉ MENU
  • CATTERRING



Naším cieľom je vaša spokojnosť a radi Vás uvítame v našej reštaurácii.

 
Na požiadanie reštaurácia rada pripraví pečené prasiatko, hus, kačicu a iné špeciality či zorganizuje Váš večer alebo posedenie podľa Vašich predstáv.
 
,, Kvalitnú reštauráciu tvorí čisté prostredie, príjemná atmosféra, profesionálny prístup ale hlavne chutná kuchyňa. Toto všetko spĺňame, varíme vždy z čerstvých surovín a s láskou. Ako možno  jediný v meste nemáme čo skrývať a preto kedykoľvek  sme ochotný Vám ukázať priestory v ktorých sa jedlo pripravuje. Meradlom kvality nemôže byť obedové menu  kedy sa naraz pripravuje 80 až 100 porcii zo deviatich  druhov jedál a za cenu iba 2,85€, ale aj napriek tomu sa snažíme aby bolo jedinečné“ .
 

História:

 

Dá sa povedať, že samotná história tejto reštaurácie siaha až do čias, kedypán Hašek vymyslel postavičku vojaka Švejka a napísal dielo „Dobrý vojak Švejk.“
 
Samotná reštaurácia vznikla v meste Michalovce v roku 2000, ako verná kópia sieti staročeských reštaurácii priamo v Čechách.
Samozrejmosťou sú mohutné stoly a stoličky dovezené až z Indonézie a vyrobené z tropického dreva liko. Steny sú pokryté dobovými obrazmi, ale aj nápismi respektíve výrokmi J. Švejka, ako napr. „VŠE UKAZANÁ OBVINĚNÍ PROTI MNĚ SE ZAKLADAJÍ NA PRAVDĚ“ alebo „VŽDYCKY SEM SI MYSLEL, ŽE JE VOJNA ŠPÁS, ŽE TAM BUDU TEJDEN A PŘÍJDU DOMU ZAS“ a napokon „POSLUŠNE HLÁSIM, ŽE NEMÁM ŽÁDNOU STÍŽNOST, A ŽE JSEM BYL SPOKOJEN.“      

 

2012©SEO CMS Bloomade, KREATIV